Suke Stalk Ye?

Sunday, September 4, 2011

Bukan Tua Tapi Matang Lah!


BTW, thanks banyak-banyak kat korang semua yang wish birthday untuk aku…

Family gua|
Sedara Mara|
Kawan2 Sekuliah|
Rakan Sebaya Time Skolah Dolu2|
Kwn PLKN|
Bangla2Bibik2 PETRONAS|
FBrians|
Sape2 Yg Mengenali & Terkenali Aku ini|

Memang aku aku terharu dan mengharui wish2 korang mahupon korang ikhlas atau x, tu terpulang lah kan..:D
Tapi lebih bererti kalau korang wish skali ngan pos present kat umah aku..
Wah,,,sila lakukan nye sekarang!hadiah smpai lambat sikit tidak mengape..nGeeee…

Last But not Least!
Thanks for the 0nly one Blogger?!| yg wish for me…


Korang hado??x hado kan??haha…

Ni buktinye>>>


cube cek fesbuk aku!




Time kasih banyak2 tau En.Ayem, wa ni blogger baru…


Dari gaya penulisan wa, dari gaya header wa yang macam nk kene pelempang, dan dari gaya wa ucap terima kasih **sambil terlompat2 jakun, lu mesti da tau wa ni blogger baru+pemalasnakmampos yang bru nak jejak industry blogerisme ni kan??
Wa memey da agak da!haha…

Okay, aku memang gampang sket bab2 jakun neh..haha..STOP

.
.
.
.
.






And now we back to the topic lol~td intro jepp..:D

Ramai aku tengok yang wish birthday aku sambil mengucapkan SELAMAT HARI TUA?!
Watde fish u know? Bab tua2 sile slowkan volume laptop anda…ade ke aku yang comellote neh dikatekan tua?
Lain kali ucaplah macam ini…Selamat Bertambah Setahun Lebih Matang Dari Tahun Sebelumnye
Kan lebih bertatatertibsopanlagimenawan~haha
So, saat aku post entry ni, aku dah pon berusia 22 and 1 day years old!
Hopefully dengan bertambahnya umur aku ni, aku akan bertambah matang dan dapat memanfaatkan kehidupan aku sebaik baik nye!

Aminnn…






Notehujungjarikaki: psttt!hope jugak bile da matang ni tamau da cry2 tears2 pasal love2 matter…wa kn da besa panjang (makin besa tapi x panjang da kot) kalau boleh nak setelkan everything with my mind not my emotional **kememehbecausetheheartwasbroken2..haha

Notehujungjarikaki2: pssttt!kamu x wish birthday saye itu kamu punye pasal der…ada nampak saye cry2 today??xde kan?saye da makin matang la..:p..belagak sebentar…