Suke Stalk Ye?

Thursday, December 23, 2010

kaMu bWat dLm haTi aDa bEnCi!~~~

1st of all..cewah cm nk wat essay english plak..hehe..xdela,cume nk ckp tajok d ats xde kene mengene ngan luv2 matter okeh~
aku ngan mr.boyfie xde masalah sgt lately..juz follow the flow..kdg2 busan lak, tp xkn nk tuka bf cam tuka bju lak kn..heee..lagipon bia la busan aslkn aku sayang kamo0o0o...:D
okeh~stop psl kam0o0o...aku nk cite psl mende len...




hadoi~ini bru btol masalah negare...
sbb sikap kamu (ade la org neh, perangai dye yg wat aku sakit ati~) aku tseksa...
aku slalu bmonolog sendiri...
mahu di luahkn mati emak...mahu di telan pula mati bapak...
last2 aku yg mati sbb kamu...
kamu da dewase..come on beb..kamu lg tue dr aku...
knape kamu x bleh pk sendri...
knape kamu x boleh atur hidup kamu sendiri?
aku x pernah cemburu dgn kamu...
sbb aku tau kamu bodoh...
tp tolonglah, sbb kamu byk perkara lain bsangkut paut..
spe yg melihat nya?spe yg merasainye?
aku..ye aku yg lihat,aku yg rasainye sume tu...
pde spe aku mahu luahkn?
aku hanya ade sekeping ati...
semuanya mahu d sumbatkn dalam itu..
perasaan apakah yg bakal aku alami??
benci? yup~kamu yg buat aku jd benci...

Saturday, December 11, 2010

diD u seE im hEpy??yUp~

dlm x sonok aku dok lelame kat umah tanpe xtvt yg menyeronokkn, upenye ade gak bende2 yg leh mggembirekn ati aku neh~
hehe...
cte2 kat tb pong beh~tu yg aku sonok...
lg ape ekk pkare gembire?...
jap2 pk jap...
karoke?da 3 kali aku g karoke..haha..gile addict btol la..wpon sore cm katak..
biaq p owg nk kata pa kat cek, cek x kisah..haha..
lgpon cek p ngan adik cek ja..so,dye ja la yg dengaq sora cek..haha..sory bro~
pastuh, smlm aku kua ngan dak2 ex plkn kem bumimas sibu yg dok jb...
ala,gath kecil2lan je..ade 7 org yg join...spatotnye ade 21org yg dtg dr jb...
tp kalo nk kumpol sume2 nye mmg x dapek la kn...
so,muke2 ni je la yg dpt hadir~
hehe...sonok kot sbb da 3 thn abes plkn bru jmpe...
dak2 neh dok sebok2 cte psl budak tu budak ni, aku jd tdiam, sbb aku absolutely bak kate omputihnye already forget..haha..
lgpon time aku dok kem dulu aku slalu wat hal sendri jek..kurang campo org..ntah mse tu confident level mmg tahap dok bwh jembatan kot..hehe...
time org rehat tido tghr aku g bantai mndi lelame kat toilet...
xpon g basoh bju sowg2 kat tmpt bsoh bju...
haha..ntah la..kng2 blk sonok gak mse tu~sbb pengalaman cmni mmg xbleh nk bli kot...
mse gath smlm ade sowg mmbe aku bwk baby...dye da kawen lorh~nk jugak cm dye..hehe
ntah ble la aku kawen agknye...wait 4 my time okeh?kte gath bwk ank ngan somi plak ea..bru gempak..hehe

abes cte psl gath~
ade satu ag cte yg mggembirekn...akhirnye result exam kua suda!
cuak ok!
but alhamdulillah aku dpt kptsn yg baik...
im happy for this 1st step..
thanks 4 all that support me...
thanks to ALLAH, parents, frens(espcially nana aka miko), n my lovely b~nGeee...

wpon aku msh tsenyum saat ini, but aku mule pening!
dwet??yup...
nek sem baru pasti pening okeh...
yuran~
sewe uma~
dwet blanje~
buku~
uish...sian parents aku..dowg yg crkn dwet...
aku tlg pening2 je..hehe..

k la, its time 2 sleep now!
nite ollz...

Wednesday, December 1, 2010

suRi rUmah?!

apsal la aku mls sgt nk update blog neh pon aku tatau lew...
padahal ari2 aku dok bce update blog org len...
padahal ade je sbnrnye bende yg aku nk cite...
dr kisah aku g merealisasikn angan2 aku utk berkaraoke tcapai...


sehingga lah hari konvokesyen diploma aku 26hb nov yg lpas...



byk bende perkara blaku, dan menarik utk dceritakan...
tp aku mls jugak untuk menaip~
tah pape la aku neh..hehe

skang time bcuti...
aku cuti smpai 3hb jan 2011 ok!
sbln, tanpe xtvt..hadeh...
nk niage burger, proposal x approved by my parents...
yela,cm x logik pon ade gak pas aku pk2..hehe
then, xtau la nk watpe da neh...
diet pon ilang tah kemane...
last2 aku jd lah SURI RUMAH untuk sbln neh..
adoiyaiii~help2...