Suke Stalk Ye?

Saturday, December 11, 2010

diD u seE im hEpy??yUp~

dlm x sonok aku dok lelame kat umah tanpe xtvt yg menyeronokkn, upenye ade gak bende2 yg leh mggembirekn ati aku neh~
hehe...
cte2 kat tb pong beh~tu yg aku sonok...
lg ape ekk pkare gembire?...
jap2 pk jap...
karoke?da 3 kali aku g karoke..haha..gile addict btol la..wpon sore cm katak..
biaq p owg nk kata pa kat cek, cek x kisah..haha..
lgpon cek p ngan adik cek ja..so,dye ja la yg dengaq sora cek..haha..sory bro~
pastuh, smlm aku kua ngan dak2 ex plkn kem bumimas sibu yg dok jb...
ala,gath kecil2lan je..ade 7 org yg join...spatotnye ade 21org yg dtg dr jb...
tp kalo nk kumpol sume2 nye mmg x dapek la kn...
so,muke2 ni je la yg dpt hadir~
hehe...sonok kot sbb da 3 thn abes plkn bru jmpe...
dak2 neh dok sebok2 cte psl budak tu budak ni, aku jd tdiam, sbb aku absolutely bak kate omputihnye already forget..haha..
lgpon time aku dok kem dulu aku slalu wat hal sendri jek..kurang campo org..ntah mse tu confident level mmg tahap dok bwh jembatan kot..hehe...
time org rehat tido tghr aku g bantai mndi lelame kat toilet...
xpon g basoh bju sowg2 kat tmpt bsoh bju...
haha..ntah la..kng2 blk sonok gak mse tu~sbb pengalaman cmni mmg xbleh nk bli kot...
mse gath smlm ade sowg mmbe aku bwk baby...dye da kawen lorh~nk jugak cm dye..hehe
ntah ble la aku kawen agknye...wait 4 my time okeh?kte gath bwk ank ngan somi plak ea..bru gempak..hehe

abes cte psl gath~
ade satu ag cte yg mggembirekn...akhirnye result exam kua suda!
cuak ok!
but alhamdulillah aku dpt kptsn yg baik...
im happy for this 1st step..
thanks 4 all that support me...
thanks to ALLAH, parents, frens(espcially nana aka miko), n my lovely b~nGeee...

wpon aku msh tsenyum saat ini, but aku mule pening!
dwet??yup...
nek sem baru pasti pening okeh...
yuran~
sewe uma~
dwet blanje~
buku~
uish...sian parents aku..dowg yg crkn dwet...
aku tlg pening2 je..hehe..

k la, its time 2 sleep now!
nite ollz...

2 comments: