Suke Stalk Ye?

Sunday, October 25, 2009

aku yg lame manghilangkan diri...

huhh..perghh..agk lame diriku ini menyepikan diri...lantas x ber-up-to-date la blog medium meluahkan rase hati ku yg tersyg neh....huhu...byk bende yg berlaku,byk perkara yg dtg dan pergi,byk kisah yg menyelubungi hidup aku...


nk mulekn ngan mne dulu ekk??haaa..b4 dat,aku nk menyatakn sbb2 aku menhilangkan diri dr dunia siber ini...laptop aku telah dserang penyakit misteri n memerlukan pnderma utk memulihkan nye...huhu...setelah mndpt bantuan dr along ku tersayang,dptlah laptop aku neh d ubati....agak lame gak laptop aku menderita,n stelah berada sehari semalam di wad kedai komputer mytens,dirinye kmbali sehat seperti sedia kala...but,dye mengalami kecacatan suara..huhu..laptop aku bisu...aku kne anta dye ke mytens smule utk pemeriksaan selanjutnye isnin nnti..huhu...



ok...story seterusnye..firstly nk cite psl raye dulu r..wpon raye puase da lame blalu...dan juge raye depavali pon da lpas...dan juge bkal mghampiri raye haji,,aku ttp x kire..aku nk cite gak psl hari raye...haha...
taon neh aku ngan family raye kat muor je,coz mak abah aku x cuti pjg...kg kat muor johor neh kg blah abah aku...aku blk kg ptg sblm raye...n ktorg bbuke pose kat hentian R&R...sengaje je,sbb da lame x feel bbuke kat hentian neh...hoho...pagi raye,1 family aku da mcm pokok da,sbb tema-nye ijau..haha...tgk gmbo kat sebelah neh...ase cam kehilangan seseorg kn??em2...neh 1st time ktrg raye tnpe along aku...dye bru je memulekan tugas sbg seorg nurse d hosp klang beberape ari sblm raye..the off course la xdpt cuti beraye...tu sbbnye dye x dpt raye skali ngan ktrg...neh 1st time gak wat mak abah aku x beraye ngan kesemua ank2nye(3 org je ank2 nye..haha..)...along tepon je pg raye,abah aku yg x penah nangeh pon nangeh..ye la ank da beso2...huhu...papepon,alhamdulillah la along da bjaye abeskan study dye ngan da pon bkerje...ape lg ekk cte raye??ntah la..da lame sgt raye berlalu...da lupe da...





next story plak...hoho...pd 2,3,4 n 5hb october 2009,aku ngan dak2 klas aku g trip to bangkok n pattaya thailand...pengalaman yg xleh dlupekn wit all my fwens...4 ari ktrg dok sne,byk tmpt ktrg g...nk cte satu2,da lupe da..hoho...aku juz bwk rm200 je,so,xde la byk bende yg aku bleh bli...kbyakn nye aku bli tok diri aku sndri jek..em2,,,sonok sgt g sne...n byk gmbo yg aku amek...tp xleh lew nk upload sume kat sini...nk tgk gmbo2 aku,leh r tgk kat ms,ngan tagged...hoho...


em2..pe lg ekk?final exm smkin mghampiri..stat 31hb oct neh...cuak pon ade...tp tuh la,asek memain je byk..huhu...abes je exam 15hb nov nnti,bmakne abeslah 5 sem aku blaja kat kwantan neh...pejam celik je da dkat 2 taon lebeh aku menumpang d tnh pahang neh...n for de last sem,aku akn menjalani praktikal kat selayang...yeyeh,dkat ngan hubby aku..hehe..beh2...aku akn berade d sane slame 4 bln...n after dat aku x tau kmane n dimana akn aku berade...semoge aku dpt mnyambung pengajianku n keje n kawen!!!hoho...


adeh2..pnt da mnaip wpon x seberape..huhu...k la...laptop da ok,means aku da leh post blog se aktip yg mgkin...nnti2 aku post agi k..nite...

No comments:

Post a Comment