Suke Stalk Ye?

Monday, March 5, 2012

Yuk kembali ke sekolah

Setelah sebulan lebih sikit guwa bercuti, dan mengalami suka suki kehidupan pahit manis rasa hati, akhirnya cuti yang uitm bagi ni berakhir jua..


Guwa tak tahu nak klasifikasi cuti sem kali ni cuti yg terbest atau ter x best. Yang guwa tahu ni cuti sem terakhir guwa sebagai student degree..insyAllah kalau result guwa x kantoi la..


Dengan berakhirnya cuti ini, maka, bakal berakhirlah pengajian degree guwa selama 2tahun ni. Ni last sem guwa tau x? Guwa senior tau sem ni..para junior sila lalu depan guwa sambil tunduk kepala..guwa bukan suka pandang junior2 ni..mentah..haha..*maaf guwa melawak je, bergurau senda di pagi raya..hehe


Secara rasminya insyAllah guwa akan habis belajar bulan julai ni. Pastuh guwa pon belom tahu lg hala tuju guwa lepas ni.


Yang pastinya, sem akhir ni guwa nak buat all out. Yang terbaik. Sebab guwa nak result yg cemerlang, so, secara automatik, pinjaman kewangan yang selama support guwa belajar ni dapat lah dikurangkan. Heee..


Tak payah la guwa tanggung hutang banyak2, dan dapatlah guwa kawen secepat mungkin..cewah kawen yang kau fikirkan!hahaha..


Guwa semangat hari ni pegi 1st klas di hari pertama persekolahan. Biasanya every sem hari pertama naik cuti mesti lect xda. Tapi, tadi, tup2 lect masuk weh. Seronok sebab subjek susah tapi lect kesukaan yang mengajar. Bole skor A+ ni. Haha. Aminnn


Emm..tu je la yang guwa nak bagitau pasal hari pertama persekolahan guwa di semester 6 ni..skema siot, bole dapat karangan lulus cemerlang tak kalau dalam spm? Heeee


Sudah2..layan banyak2 kang makin tak terlayan aku ni..dah la lately ni hati banyak buat salah. Aku nak hukum hati ni sikit. Biar tahu erti sakit. Dok diam2.


K bai. Heeee


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment