Suke Stalk Ye?

Saturday, May 21, 2011

sape kate kerja tuh penat??

x penat la weh..wa relax je..spe ckp penat?
.
.
.
.
.
mulut wa x ckp pon penat..tapi kaki wa je yg cakap penat..haha
x senonoh btol...
di sebabkan harini pesday wa masok keje, supervisor tuh suruh wa masuk keje pukul 9...abes pukul 6...
konon2 sebab wa da penah keje situ (setahun yang lepas) tup2 wa da kene jage cashier weh rineh...
wa hentam je berbekalkan bekalan ilmu dunia yang x seberapa ingat...
wa main tekan2 je touch screen ala2 ipad kat cashier tuh..hehe
nasib baik apa yang wa tekan tuh betol...
yang penting wang kat cahier x shot pon...over rm3.55 sen adolah...alhamdulillah...
kalo shot, maka shot la gaji..:D
neh berbalik terbalik semula pada cerita ceritun kaki wa yang sakit ni...
almaklumlah pemilik blog ni comel lote orangnye, maka dengan itu berat dibadan menjadi bebanan di kaki...
lalu menjerit jerit la kaki wa kesakitan...haha
mau x nye..wa berdiri tau dari jam 9 sampai 6 petang..bohong sangat lah kan kalo x duduk langsung...
duduk la weh, tapi sekijap sekijap saja la...
ingat bos ke hape nk dok lame2...hehe
tapi xpe la..kaki je yang sakit pon..tangan x sakit...
see2 buktinya, wa masih bole menulis di blog wa yang lagi comel dari wa ni..=)
kalo tangan wa yang sakit, adios amigos la jawabnya...

wa malas nak taip banyak2 ni, sebab wa rasa macam nak tido x nak bangun2 da..haha..
esok masok keje pkol 7 weh...balik pkol 4...
da lama wa x bangun pagi2 ni...(nampak sangat selalu miss subuh...heeee)
tunggu kepulangan wa esok yew...babai...zzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment